Producten
 

Disclaimer

De op deze website getoonde informatie wordt door de Bierbank B.V. met zorg samengesteld, doch voor de juistheid en volledigheid daarvan kan niet worden ingestaan. De Bierbank B.V. verstrekt door middel van deze website louter informatie over de diensten die door de Bierbank worden aangeboden. Wijzigingen kunnen zonder voorafgaande mededeling worden aangebracht.

De Bierbank B.V. aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor het eventueel niet goed functioneren van deze website. De Bierbank B.V. aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor onjuistheden en onvolledigheden van de op de website van de Bierbank opgenomen informatie en arrangementen.

Hoewel de Bierbank alles in het werk stelt om misbruik te voorkomen, is de Bierbank niet aansprakelijk voor informatie en/of berichten die door gebruikers van de website via internet verzonden worden.

Verwijzingen naar sites die niet door de Bierbank worden onderhouden zijn louter ter informatie van de bezoeker opgenomen. Hoewel de Bierbank uiterst selectief is ten aanzien van de sites waarnaar verwezen wordt, kan zij niet instaan voor de inhoud en het functioneren daarvan, noch voor de kwaliteit van eventuele producten en/of diensten die daarop worden aangeboden. Elke aansprakelijkheid met betrekking tot sites die niet door de Bierbank B.V. worden onderhouden wordt afgewezen.